älskling och kurs ..

Hej ! igår va jag på en hel dag i Klässbol :) kollade på när kikki va på kurs :) det gick super för dom :) men de vart en stressad/upprörd stämning i stallet där borta när picasso vart knäpp ( en rödmärr på 21 år ) men allt gick bra tillslut :) Och vi har fått en ny kompis i stallet också :D Picasso :) hon är jätte trevlig när man bara får lära känna henne , jag var skeptisk i början ; hon stog nere hos moberg först :) Där Stefani och lista står :) så jag känner dom :) Jerry vart iaf glad när han fick ha de ända stoet i stallet i sin hage ;) haha XD newton som står ensam visade sin finaste sida också :D och killarna i hagen där spök står bara stog och kolla på picasso XD skulle ha toge kort men de vart inte så :/ hade inge batteri i mobilen :/ .... kommer att bilder på alla i stallet snart :) och bilder i stallet :) Har haft spök tisdag torsdag lördag och det har inte vart väder för att rida :/ har bara vart STORM ute -.- men nästa vecka ska han bli riden iaf :) glöm inte veckans equipage :) ha en bra dag :) <3

måste skriva av mig ..

ååh !! blir så sur !! kan inte göra ngt utan att folk säger till mamma vart jag är och vad jag gör -.- som sagt arvika är inte stort -.- va med tanja och erika en sväng förut och erika skulle in på systeme och då följde jag med in för att de ser mer dumt ut om jag står utan för och väntar , och sen ringer mamma och frågar vrf jag va med erika och va inne på systeme -.- ååh! folk i arvika kan inte ha ngt jävla liv iaf -.- Mamma vill ju inte precis att jag är med vilka folk som helst eftersom vi har SOC äcklen som hökar över oss -.- FÖRLÅT men jag hatar folk som inte kan sköta om sitt eget liv -.- MEN imorgon ska jag upp kl 05.00 och sen åka t stallet 06.20 för att ta ut hästarna med kikki sen åka med kikki och daniel och kolla på när melina och kikki ska på kurs :) christine ( kikki) är ju western ryttare men melina är inte de och jag gillar western ( INTE RODEO! ) så ska bli spännande och se :) hoppas de är fint väder bara :) GLÖM INTE VECKANS EQUIPAGE !!!!!!!

VECKANS EQUIPAGE!

KY


JA DE STÅR VAD NI SKA GÖRA :) NI KAN SKICKA IN BILDET TILLOCH MED DEN 31/3 KL 20.00 SEN DOM BIDRAG SOM KOMMER EFTER BLIR INTE MED ! :)

Hiss eller Diss



Hiss eller Diss??

själv så gillar jag bomlösa sadlar :)

vad tycker ni?? :)  

24/3

hej :)

har vart ute på en roadtrip idag:) först va jag i stallet och fixa åt spök ocrkade inte rida pga att jag är förkyld och de blåste för mkt.. sen va jag hemma och åt som så följde jag med och hämta hö åt stefani :) http://www.kroklista.blogspot.com/ gå in och kolla på hennes blogg :) hon har en nordsvensk som är hur go som helst :)

Sen va jag ute och gick med Tanja :) och ngn dåre stanna och va idiot XD

imöra blir de utveklingsamtal :S kommer inte gå ngt vidare :/
och på lördag ska jag iväg och kolla på Christine - Jerry och Melina-picasso som ska ha westernträning^^ melina har typ nyss börjat lite smått med de men kikki är hur duktig som helst på de :) ska bli kul och se :) kommer nog bilder på de :)

lära känna mig och spookie

Spookie
Född: 2000
E: Ideal Sund 
U: Remington Passion
Färg: Svart
Tecken: två vita kotor bak, brutenstrimbläs 
Mankhöjd: ca .165
Kön: Valack
Ras: Varmblods Travare
Avkommor: vet inte

Spookie är nog världens goaste varmblod! JAg har ridit honom i tre månader nu och det klickade direkt mellan mig och spök (som han kallas). Han har mest blivit riden i dressyr men jag tror han tycker det är skit kul med hoppning för Mona (ägaren) hon hoppar ju men inte så högt och jag tror bara han har fått mer muskler så kommer han bli en jättebra hopp häst :) ska börja hoppa honom mer nu :) Han är verkligen en häst man faller för ! Men han har sina stunder ibland XD han är en sån här häst att han springer ifrån en i hagen  -.-  OM man inte har med godis eller kraft ;) då kommer han att -.- Men han är verkligen den bästa häst jag ridit! Han har tävlat i dressyr ( vet ej med hoppning) men han har vunnit en klass också :) så den 4 Juni ska vi iväg och tävla :)  

Våran finaste stund:
när jag gallopera andra gången på honom ute ! det var varmt och solen va framme det var verkligen den bästa stunden (än så länge iaf ) 

Utrustning:
Har en svart allround sadel
Har ett vanligt Aachen-träns.
Har ett rakt bett den fasta D-ringar 
Har benskydd fram eller lindor runt om



Övrigt:
* Spookie gillar inte att bli pussad på mulen ;)
* Han sticker i hagen -.- och de tycker han är skit kul
* När han inte gått på länge "kickar" han när man skänklar på honom
* Är världens goaste häst
* han Litar på mig :)  
* han kan "Puss" om man har en morot i handen :D
* Är känslig i munnen .
* han spårar väldigt lätt och sträcker ut inner bogen i högervarvet på volten och går ut med rava i vänstervarvet :D

Ny sadel

Hej ;D

idag va jag och red min svarta älskling med fyraben och mule ^^
vi fick den nya sadeln igår och idag fick jag rida in den ^^ uuhh!! den var verkligen underbar ! men hästen där emot va inte så underbar idag -.- fy fan säger jag bara .... sitter och tar bettet ifrån mig, sparkar back ut och va allmänt STÖRD idag -.- men imorgon ska vi rida ut med Michelle och Rocki :D

13/3-11

Hej :)

jag är helt klart kär i denna design som min kusin gjort till mig ^^

Jag ska ha spookie varje dag nu nästa vecka :) så kommer nog skriva om vad vi gjort dom dagarna då :)

jag har nyss åtit tacos och sitter och funderar ..

Vad ska jag skriva om ???

*spookie
*ska jag ha små tävlingar?
*ska jag skriva om träningar??
* KOM MED FÖRSLAG !


Liten tjuv till kusin!

Nu är det Emelie, Mickis kusin, som skriver. Jag vill bara säga att jag har (tror jag) fixat klart hennes blogg. Eller vad tycker ni? Saknas det något? Behövs det ändras på något?
Det är bara att säga till!!!

första inlägget och behöver hjälp !

hej :)
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här på bloggen ?

har ni några förslag?? 

ska jag ha typ veckans equipage ? hiss eller diss?? 

ska jag skriva om spookie ? 

jag vet lixom inte därför ber jag om erat stöd! :) 




PoK Michaela och spookie  

Välkommen till min nya blogg!